DIENSTEN

Dakdekker

Benji Dakspecialist heeft jarenlange ervaring met het renoveren en onderhouden van verschillende soorten platte en hellende daken. Benji Dakspecialist komt graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en een persoonlijke offerte op maat. Contact ons.

 

Daklekkage

Als u merkt dat u een daklekkage heeft, neem dan direct contact op! Een daklekkage kan verschillende oorzaken hebben. Een grote lekkage ontstaat meestal door acute schade zoals stormschade of brandschade. Een kleine lekkage kan geleidelijk ontstaan door slijtage of andere schade aan de dakbedekking. Contact ons

Stormschade

Storm of stevige windhozen kunnen ervoor zorgen dat dakpannen losraken en van uw dak waaien, of dat er op andere manieren lekkage ontstaat. De consequenties van stormschade kunt u beperkt houden door uw dak periodiek op schade te laten controleren. Contact ons.

 


Lekdetectie

Aan lekkage aan een plat of hellend dak kunnen verschillende oorzaken ten grondslag liggen. Benjie dakspecialist bepaalt zijn werkwijze aan de hand van de exacte aanleiding en de toegepaste materialen. De allereerste stap binnen dat proces is de lekdetectie. Contact ons.

 

Dakinspectie

Vraagt u zich af wat de staat van uw dak is? Het controleren van de staat van het dak is voor de meeste woningbezitters geen dagelijkse kost. Velen gaan liever niet zo hoog de lucht in met een ladder, wij wel! Contact ons.

Overige

Wij werken door heel Nederland voor Particulieren, VVE, Verzekeringen en oa Bedrijven. Contact ons.